Linkajánló

Total, Shell, Eneos motorolajok

Total Quartz 7000 motorolaj: benzin és dízelüzemű motorokhoz. Használata PEUGEOT és CITROEN által ajánlott.

Total Quartz 9000 motorolaj: Total Quartz 9000 Energy 5W-40 motorolaj tulajdonságai: benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Védelmet nyújt a motornak a legszélsőségesebb üzemeltetési körülmények között is.

Total Quartz Ineo ECS 5W-30 motorolaj tulajdonságai: Szintetikus technológiával előállított üzemanyag-takarékos Low SAPS motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Különösen ajánlott a PSA csoport részecskeszűrős dízelmotorjaihoz.

Shell Helix HX7 motorolaj: Alkalmas a katalizátorral szerelt injektoros benzinmotorokhoz és a nagy teljesítményű, turbófeltöltős, közvetlen befecskendezésű dízelmotorokhoz. Magas oxidációs stabilitás, motortisztító képesség, a lerakódások folyamatos oldása. Magas nyírásstabilitása miatt viszkozitását a teljes olajperiódus alatt megőrzi. Halkabb motorzajt, kisebb rezgést eredményez. Kis súrlódás, gyors olajáramlás, alacsony viszkozitás. Könnyű hidegindítás, nagyobb üzemanyag takarékosság.

Shell Helix HX8 motorolaj: Teljesen szintetikus motorolaj. Maximális motortisztítás, a nagy teljesítményű autókhoz. A legmodernebb, motortisztító technológiát alkalmazza. A hagyományos motorolajokhoz képest jobban véd, mert folyamatosan megakadályozza a kosz- és iszaplerakódások képződését. Megnövelt teljesítményt biztosít, lehetővé teszi, hogy a motor egészen a következő olajcseréig teljesen kihasználja a benne rejlő lehetőségeket.

A SHELL HELIX ULTRA motorolaj tulajdonságai: Hatásosan feloldja az olajiszapot, ez által motortisztító hatása van. Egyaránt alkalmas az injektoros benzin ill. a közvetlen befecskendezésű dízelmotorokhoz. Használata üzemanyag megtakarítást eredményezhet. Könnyű hidegindítás télen. Halkabb motorzaj,kisebb rezgés. Hosszú távú oxidációs stabilitás. Kis súrlódás, gyors olajáramlás, alacsony viszkozitás. Az olajcsere teljes élettartalma alatt viszkozitását és minőségét megőrzi.

Eneos Premium Hyper motorolaj: prémium kategória,a Japán, Koreai, Amerikai autók számára
A benzin és diesel üzemű motorokhoz egyaránt használható. Használata optimális motorvédelmet biztosít, LPG gáz üzemű motorokhoz is alkalmazható.

ENEOS Premium Ultra motorolaj. Használata üzemanyag megtakarítást eredményezhet. Kizárólag benzin üzemű motorokhoz ajánlott. Az alacsony viszkozitás miatt kis mértékű súrlódási veszteség keletkezik, ez csökkenti a motor kopását.

Eneos Sustina motorolaj 5W40 tulajdonságai:a legkorszerűbb diesel és benzines motorokhoz ajánlott, az egyik legstabilabb viszkozitású olaj, extra hosszú csereperiódust biztosít.

origami bikini

Origami Bikini webáruház

A minőségi Origami Bikini fürdőruhák megvásárolhatók Origami bikini webáruházunkban, ahol most minden Origami Bikini akciós! Fizikai üzletünk Hódmezővásárhelyen található.
Az Origami Bikinik mellett forgalmazzuk az Origami gyártó egyéb termékeit, mint például strandruhák, férfi shortok vagy az Origami-Kids kollekció.

15 éve az elsők között kezdtük árulni az Origami Bikiniket, melyeket 70B mérettől egészen 95D méretig az Origami-Bikini Kft. gyártja. Ámor Fehérnemű Üzletünket 34 éve nyitottuk, ez alatt sok-sok szakmai tapasztalatot sikerült szereznünk vásárlónk és megrendelőink legnagyobb örömére. Origami-Bikini Viszonteladói Webáruházunkat 7 éve üzemeltetjük sikeresen.

Társasházkezelés és közös képviselettársasházkezelés közös képviselet

Társasházkezelés biztos kézben, szakértelemmel a Lak-Hatás Társasházkezelő Irodától. Ha elégedetlen közös képviselőjével, folyamatosan romlik a társasház állaga, nem történik semmi vagy átláthatatlan a pénzügyi helyzet, bízzon meg bennünket bizalommal a társasház kezeléssel, mivel cégünk dolgozói több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a társasházkezelés területén. Végzettségeink: társasházkezelő, ingatlankezelő, mérlegképes könyvelő, ingatlanközvetítő – értékbecslő.
Fő tevékenységeink társasházak, ingatlanok kezelése, közös képviselet teljes körű ellátása Budapest egész területén. A kezelésünk alatt álló társasházak tulajdonosai részére 24 órás telefonos ügyeletet biztosítunk, a felmerült műszaki hibák elhárítását annak súlyosságától függően kezdjük meg. Ügyfélfogadást tulajdonosi igény szerint a társasházban is tartunk. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk! Próbálják ki társasházkezelő irodánkat, és az első két havi kezelési díjat elengedjük!

köszönetajándék, köszönő ajándékKöszönetajándék esküvőre

3 in 1 poháralátét: ültetőkártya, köszönőkártya és köszönetajándék egyben.
Folyamatosan bővülő köszönetajándék termékeinket megtaláljátok a Pimpernel weboldalán.
Ültetőkártyára minden esküvőn szükség van és egyre többen adnak valami apró, de mégis egyedi és személyre szabott ajándékot a vendégeiknek. Ültetőkártyaként is különleges, hiszen sokkal látványosabb egy egyszerűbb megoldásnál, a dekoráció szerves részét képezi. Igény szerint az alátét mindkét oldalára lehet nyomtatni, így a vendégek nevén kívül kerülhet rá idézet, egy rövid köszönő szöveg, a pár neve, az esküvő dátuma és még számtalan más információ, valamint a párról készült fotó is. Így nem csak az esküvőn töltheti be az ültetőkártya és a köszönetajándék szerepét, hanem az esküvő után is használható. A vendégek garantáltan hazaviszik magukkal – szemben más olyan köszönetajándékokkal, amelyek nem igazán használhatók – és később használni is fogják poháralátétként. A három az egyben poháralátét Ötletes, praktikus, személyes, mindamellett költséghatékony és valóban egyedi.

Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető. A 3 in 1 poháralátét: ültetőkártya, köszönőkártya és köszönetajándék egyben, készülhet több száz különböző grafikával, gyöngyházfényű, kraft, öko-papíros, bordázott és további különleges felületekre nyomtatva, fotós vagy színes hátoldallal vagy krém színű, kék és fekete söralátét kartonból.

érintésvédelemÉrintésvédelem mérése, érintésvédelmi szakember

Az érintésvédelem mérése és felülvizsgálata után a minősítő irat az MSZ HD 60364, és az MSZ 2364 sz. szabvány [MSZ 172/1.sz. szabvány] előírásai szerint készül, amely tartalmazza az érintésvédelem részletes mérési jegyzőkönyvét, melynek érvényessége 3 év. A vizsgálatot a 10/2016. (IV. 5.) NGM  rendelet kötelezően írja elő. Az érintésvédelmi minősítő irat tartalmazza a részletes érintésvédelem mérési eredményeket. Az érintésvédelem célja annak megakadályozása, hogy a villamos hálózatok és berendezések akár rendeltetésszerű használatuk közben, akár meghibásodásuk miatt, akár véletlenül balesetet okozzanak.
Az érintésvédelem üzemszerűen feszültség alatt nem álló, de meghibásodás esetén feszültség alá kerülő vezető részek érintéséből származó balesetek elkerülésére szolgáló műszaki intézkedések összessége.
Az érintésvédelem más szóval: közvetett érintés elleni védelem, vagy az EN 61140 szabvány kifejezésével: hibavédelem.
Az érintésvédelem vizsgálatának alkalmával a létesítményben található elektromos készülékeket védelmi osztályok alapján különböztetjük meg.

bőr felújításBőrfestés, bőr felújítás Budapesten

Bőr autókárpitokat eredeti gyári színnel újítunk fel! Ha a bőr helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, a vezető ülés, vagy egy-egy ülőfelület kikopott, elzsírosodott, elkoszolódott, kiégett, kiszakadt, összefirkálták, színe már nem illik az adott környezetbe, vagy csak egyszerűen megunta, nem kell megválnia tőle, eltakarni a sérüléseket, esetleg kényszer megoldásként más oda nem illő bőrrel áthúzatni. Tevékenységi körünkbe bőrbútorok, bőr autókárpitok tisztítása, bőr felújítás, javítás, bőrfestés, bőrápoló és tisztítószerek forgalmazása tartozik, melyet a Németországi Leder Centrum által forgalmazott gyári festékekkel, tisztító és ápoló szerekkel, gyári technológiával végzünk. Rendszeres, szakszerű bőrtisztítással, bőrápolással sokáig megőrizhető a bőr minősége, tartóssága.

karosszeriajavitas-autofenyezesKarosszériajavítás, autófényezés

A Novacar karosszéria javító és fényező üzemének szolgáltatásai: autófényezés, karosszériajavítás, szélvédőcsere, motorfényezés, autórestaurálás, autópolírozás, fényszóró polírozás, fényszórólakkozás, autókárpit tisztítás, autókárpit javítás, bőrfestés, bőrfelújítás, kormány bőrözés.
Karambolos autójának teljes körű biztosítás ügyintézését vállaljuk, amit ha szükséges karosszériajavító és autófényező műhelyünkbe is szállítunk. Szervizünk elsősorban olyan baleseti károkra szakosodott, mellyek a 3-4 elemre kiterjedő sérülések rendkívül gyors karosszéria javítását célozza meg. Autófényező üzemünk előkészítő helysége egyedülálló adottságokkal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy 6-8 autóval egyidejűleg tudjunk foglalkozni, amíg a fényezőkamrában fújnak.

fagyipor, fagylaltpor, pudingpor, sütőporFagyipor, pudingpor, sütőpor

Cégünk fagylaltporok, sütőipari porkeverékek, adalékanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Tejfagylaltpor, gyümölcs fagylaltpor, pudingpor, sütőpor is megtalálható kínálatunkban. Több, mint húsz éve vagyunk jelen fagylaltporok és cukrászati alapanyagok gyártásával és forgalmazásával a piacon. Tapasztalt termékfejlesztő csapatunk a standard termékek mellett a partnerek egyedi igényeit is kielégíti akár saját márkás megjelenéssel. Növekvő belföldi értékesítésünk mellett export piacunk is meghatározó, az egyes országok ízvilágát figyelembe véve sikereket érünk el. Termékeink elérhetőek telephelyünkön történő átvétellel, kiszállítással, web áruházunkban történő megrendeléssel.

darázsirtás rovarirtás rágcsálóirtásRovarirtás, rágcsálóirtás, darázsirtás

Szolgáltatási körünkbe tartozik: rovarírtás, szúnyogírtás, kártevőírtás, légyírtás, patkányírtás, rágcsálóírtás, csótányírtás, darázsirtás, egérírtás, galambmentesítés, ágyipoloskairtás. Vállaljuk lakások, családi- és társasházak, kis üzemek, HACCP rendszerben éttermek, élelmiszer gyártó és forgalmazó egységek, ipari parkok, közintézmények, bankok, kórházak, irodaépületek rovarírtását, kártevő mentesítését. A darázsirtás a darázsirtó szakemberek feladata, mert a darazsak veszélyesek. Nálunk a darázsirtás minden esetben garanciális, a darazsak egy kezelés után kipusztulnak.
Mi történik a poloskairtás során? Mivel az ágyi poloskák az alvó ember körül, az ágyban vagy a közvetlen közelében lévő bútorokban telepednek meg, ezért a fertőzött szobák kezelése a legfontosabb. A poloskairtás előtt minden esetben alapos helyszíni szemlét végzünk.
Budapest nagyobb vonzáskörzetében is végzünk darázsirtást és egyéb kártevő mentesítést azonnal, akár hétvégén is, garanciával, 33 év tapasztalattal!

adósságspirál bedőlt hitelek felmondott hitelekAdósságspirál, bedőlt és felmondott hitelek

Az Adósmentő Alapítványt azzal az eltökélt szándékkal hoztuk létre, hogy adósságspirálba került családoknak keressünk és teremtsünk ésszerű megoldást életük újrarendezéséhez. Hitelkiváltó programunk azok számára nyújt megoldást, akik több, kedvezőtlen hitelt fizetnek és szeretnék a havi kiadásaikat csökkenteni.
Ha tudja fizetni a hitelt, de sok terhet jelent Önnek, akkor megoldást kínálunk a felhalmozódott terhekre. Ha nem tudja már fizetni hitelét, akkor megoldást nyújtunk a felmondott hitelekre.

 

lélekhang terápiaLélekhang terápia

Azoknak ajánljuk a terápiát, akik keresik az okokat, a miérteket és kíváncsiak a hogyanra. A lélekhang terápia módszere egy csodálatos lehetőség, hogy megtisztulj attól, ami Téged még újra és újra visszahúz. Segít kitisztítani lelkedből olyan lenyomatokat, melyek hátráltatnak utadon.

Lélekhang módszer – Filotás Mária által kifejlesztett szellemi termék. A lélekhang terápiát hasonlítják egy időutazáshoz, vagy hipnózishoz – de végig tudatodnál vagy, csupán ha becsukod a szemed, és elég érzékeny vagy, jöhetnek képek, élmények a múltadból.
Szolgáltatásaink: lélekhang terápia, biorezonancia, Eternal szépségrendszer, kineziológia, dohányzás leszoktatás

Budapest XVI. kerületi autójavítóBudapest XVI. kerületi autójavító

Budapest XVI. kerületi autójavító cégünk a kezdetektől foglalkozik autószereléssel, és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően sok elégedett ügyfél tér vissza hozzánk. Teljes körű autószerviz, kárrendezés, biztosítási ügyintézés, autófényezés, karosszériajavítás, autóvillamosság. Mindent egy helyen biztosítunk a Budapest XVI. kerületi autójavító műhelyünkben. Teljes körűen vállalja a kárügyintézést a Budapest XVI. kerületi autójavító a kárfelvételtől egészen a javítási folyamat befejezéséig. 16. kerületi szervizünk több biztosítóval is kapcsolatban áll.

autószerelés és karosszéria javítás BudapestenAutószerelés és karosszéria javítás Budapesten

Az autószerelés és karosszéria javítás Budapesten, szervizünk karosszériajavító műhelyében történik, ahol minőségi alapanyagokkal, alkatrészekkel, garanciával javítjuk gépjárművét. Autószerelési munkáinkat gyorsan, szakszerűen, rövid határidőkkel tudjuk vállalni! Karosszéria javítással kapcsolatban keressen bennünket bizalommal Budapesten, a XVI. kerületben!

Guna arckezelés, arcfiatalításGuna arckezelés a fiatalabb bőrért

A Guna arckezelés egy olyan orvos-esztétikai kezelés, mely kollagén stimuláláson alapul és homeopátiás hatóanyagokat használunk. Ez az egyik legmodernebb kezelési módszer, mert nem okoz mesterkélt arcvonásokat, megmarad az arckontúr, szép és természetes hatást kölcsönöz. Nem idegbénítás /botox/ hatáson alapul, természetes hatóanyagokat tartalmaz. A bőr regenerálódik, a ráncok kisimulnak. Kezeléseimet mikrotűs módszerrel végzem, vagyis a kezelendő területre különböző szúrástechnikákkal juttatom be a hatóanyagokat.

keresőoptimalizálásHonlapkészítés, keresőoptimalizálás, weboldalkészítés

Szolgáltatásaink: Honlapkészítés, webáruházkészítés, Grafikai tervezés: webdesign, szórólap, névjegykártya, banner, Keresőoptimalizálás, linképítés, Weboldal karbantartása, frissítése, Google AdWords kampányfelügyelet, Meglévő weboldal felújítása, átalakítása, Honlap elköltöztetése másik domainre, Szolgáltatóváltás teljes ügyintézése, Mobil SEO: mobilra/tabletra optimalizálás